Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
O uczelni
Dane kontaktowe
|
![]() |
OPIS KIERUNKU
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
- Grupa kierunków:
- przyrodnicze i rolnicze
- Kierunek:
- zarządzanie jakością i analiza żywności
- Rodzaj studiów:
- I stopnia inżynierskie, II stopnia magisterskie
- Tryb studiów:
- Stacjonarne - dzienne
- Studia w języku:
- polskim
Opis kierunku
Potrafisz skutecznie zarządzać nie tylko swoim wolnym czasem, ale również innymi ludźmi i zespołami? Wiesz jak odpowiednio zorganizować pracę? Nie ma dla Ciebie rzeczy niemożliwych?
Wiele pytań, jedna odpowiedź: na UPWr wszystkiego Cię nauczymy!
Nasi doświadczeni wykładowcy wykwalifikują Cię we wszystkich niezbędnych zagadnieniach związanych z ZARZĄDZANIEM I INŻYNIERIĄ PRODUKCJI. W toku studiów nauczymy Cię jak odpowiednio zarządzać procesami produkcyjnymi, organizować i zarządzać personelem oraz koordynować pracę zespołów. Podczas zajęć zyskasz możliwość udziału w realizacjach oraz wdrażaniu prac badawczych i rozwojowych, dotyczących innowacji technologicznych i organizacyjnych. Mikro i makroekonomię mamy w małym palcu i chętnie Ci ją przekażemy, a w połączeniu z wiedzą dotyczącą zarządzania i marketingu, SAP i „Lean” zrobimy z Ciebie prawdziwego specjalistę!
Wybierz kierunek ZARZĄDZANIE I INŻYNIERIA PRODUKCJI i zarządź prawdziwe zmiany w swoim życiu!
Rekrutacja na studia
WYMAGANIA REKRUTACYJNE: język polski, język obcy oraz jeden przedmiot do wyboru spośród: biologii, chemii, fizyki, matematyki