Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

O uczelni

Typ:
niepubliczna
Kraj:
Polska 
Miasto:
Warszawa 
Województwo:
mazowieckie 

Dane kontaktowe

Adres:
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 nr 18, 02-366 Warszawa 
Tel:
225623500 
Mail:
rekrutacja@wsiiz.pl 
WWW:
https://wsiiz.pl/ 
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia

OPIS KIERUNKU

Grupa kierunków:
techniczne i inżynieryjne
Kierunek:
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
Rodzaj studiów:
Podyplomowe
Tryb studiów:
Niestacjonarne - zaoczne
Studia w języku:
polskim
Opcje dodatkowe:
studia przez Internet

Opis kierunku

Absolwent studiów podyplomowych na kierunku zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności ma zaawansowaną wiedzę w zakresie obowiązujących przepisów prawa polskiego i prawa międzynarodowego regulujących kwestie produkcji i kontroli produktów żywnościowych
ma zaawansowaną wiedzę z zakresu technologii produkcji różnych grup produktów żywnościowych oraz oceny wartości odżywczej i właściwości fizyko-chemicznymi różnych grup produktów spożywczych. Potrafi również w praktyce wykorzystać poznane metody i techniki audytowania systemów zarządzania jakością w zakładach przetwórstwa spożywczego,
posiada niezbędne umiejętności pracy w laboratorium badawczym, w tym przeprowadzania walidacji i weryfikacji poznanych metod.

Rekrutacja na studia

Powiązane zawody:
technolog żywienia
facebook
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem